OVER ons

Munter B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van konstrukties voor nieuwbouw, onderhoudsprojecten, procesindustrie en scheepvaart.

De kracht van de onderneming schuilt in de mate van precisie en het uiterst flexibele karakter. Dankzij vasthouden en investeren in personeel en machines, beschikt Munter B.V. over de capaciteit om nagenoeg elke opdracht tot een perfect eindresultaat af te ronden.

Onze werkplaats is geschikt voor alle voorkomende laswerkzaamheden in staal, RVS, aluminium en andere legeringen. Ook zijn we gespecialiseerd in plaatbewerkingen. Tevens worden in de werkplaats reparatie- en revisiewerkzaamheden voor diverse industrieën uitgevoerd. In overleg is het mogelijk om een maat afgestemde wens te realiseren. Wij beschikken over eigen transportmiddelen voor onze projecten.

      

Munter B.V. is in het bezit van het VCA*2017/6.0 en EN1090-1 Exc.3 certificaat en zijn tevens aangesloten bij de Metaal Unie. 

Impressie video

vrachtwagen-munter-export

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0118-624155. U kunt ook gebruik maken van onze contactpagina.