Munter B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van konstrukties voor nieuwbouw, onderhoudsprojecten, procesindustrie en scheepvaart. De kracht van de onderneming schuilt in de mate van precisie en het uiterst flexibele karakter. Dankzij vasthouden en investeren in personeel en machines, beschikt Munter B.V. over de capaciteit om nagenoeg elke opdracht tot een perfect eindresultaat af te ronden.

Onze werkplaats is geschikt voor alle voorkomende laswerkzaamheden in staal, RVS, aluminium en andere legeringen. Ook zijn we gespecialiseerd in plaatbewerkingen. Tevens worden in de werkplaats reparatie- en revisiewerkzaamheden voor diverse industrieën uitgevoerd. In overleg is het mogelijk om een maat afgestemde wens te realiseren.

Munter B.V. is in het bezit van het VCA 2004/04 certificaat en zijn wij aangesloten bij de Metaal Unie.

Munter B.V. is weer een jaartje ouder en dus ook een nieuw VCA certificaat.


Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. Een afdruk versie van deze voorwaarden kunt u bekijken door het logo van de metaalunie aan te clicken.Meer weten?
Neem dan nu contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0118-624155. U kunt ook gebruik maken van onze contactpagina op deze website.